Hervormde Gemeente te Ermelo

Wijknieuws

Activiteiten / Acties
01-07-2017 Zomer Fair
Een happening met diverse activiteiten. Naast de verkoop van oude spullen een rad van avontuur en nog veel meer.
02-07-2017 Voeselbank inzameling
Wilt u mee helpen om de kratten te vullen door de volgende producten mee te nemen: Sapje, Blikje tonijn/zalm, Potje aardappel anders ( vegetarisch graag), Kuipje smeerkaas en Cruesli.
15-09-2017 Dienstenveiling
Diverse mensen bieden diensten aan, aan mensen die daar voor willen betalen. Alle gelden komen ten goede aan het fonds voor Bulgarije.
22-09-2017 Hoevemaaltijd in september
De hoevemaaltijd is voor ieder, die gezelligheid zoekt, die niet weet wat hij nu weer moet koken en voor hen die het fijn vinden om anderen te ontmoeten. Intekenlijsten vindt u bij de uitgang van de kerk. Maar u kunt ook bellen of mailen.
22-09-2017 Hoevemaaltijd in september
Meer activiteiten & acties >>
Vorming en ToerustingVeluweFM

Wat staat er op de agenda