Hervormde Gemeente te Ermelo

Wijknieuws

Activiteiten / Acties
15-02-2016 Tweespraak: Kerk in de 21e eeuw (VeT)
Twee dominees uit de PKN laten hun licht schijnen over de toekomst van de kerk in de 21e eeuw: Ds. H. Jansen en ds. P.A. Verbaan.
16-02-2016 Kampvuuravond voor mannen
Deze avond is voor alle mannen uit Ermelo en wijde omgeving waarbij we met een vuurtje, een overdenking en wat te drinken een mooie en gezellige avond willen houden. Dit alles onder het motto: Geef een man een vuurtje en wat te drinken en hij weet wat de bedoeling is…
20-02-2016 Samenzang-avond
een aantal bekende psalmen en gezangen worden gezongen. Toegang gratis
05-03-2016 Randmeerconcert in de Oude Kerk
We zijn weer in de Oude Kerk te Ermelo met een optreden van het Pentachord ensemble uit Lelystad op. Zij zijn een kwintet met piano, viool, altviool, cello en contrabas en spelen stukken van Purcell, Rossini, Mahler, Martin en Vaughan Williams.
11-03-2016 Hoevemaaltijd in maart
De hoevemaaltijd is voor ieder, die gezelligheid zoekt, die niet weet wat hij nu weer moet koken en voor hen die het fijn vinden om anderen te ontmoeten. Intekenlijsten vindt u bij de uitgang van de kerk. Maar u kunt ook bellen of mailen.
Meer activiteiten & acties >>
Vorming en ToerustingVeluweFM

Wat staat er op de agenda
Geen items gevonden.