Hervormde Gemeente te Ermelo

Wijknieuws

Activiteiten / Acties
22-02-2018 Wat heeft Israël, wat heeft de Messias, ons te zeggen? (VT)
Kerk en Israël Inleider: Ds. Edjan Westerman
23-02-2018 Hoevemaaltijd in februari
De hoevemaaltijd is voor ieder, die gezelligheid zoekt, die niet weet wat hij nu weer moet koken en voor hen die het fijn vinden om anderen te ontmoeten. Intekenlijsten vindt u bij de uitgang van de kerk. Maar u kunt ook bellen of mailen.
05-03-2018 De toekomst van geloven (VT)
Wie zijn de gelovigen van 2025 of 2030? Welke vormen van geloof lijken géén toekomst te hebben? Welke wel? Inleider: Ds. A.J. Plaisir
10-03-2018 Concert door Pavane
De toegang is gratis. Wel is er een collecte aan de uitgang.
22-03-2018 Centrale ouderenmiddag
Nu de lijdenstijd is begonnen willen wij weer een centrale ouderenmiddag houden. Wij nodigen u hiervoor van harte uit. Neem gerust uw buurvrouw of buurman mee. Deze middag zal zoals altijd gehouden worden in het Kerkelijk Centrum. De datum is Donderdag 22 maart 2018. Om 15.30 bent u van harte welkom. We eindigen de middag rond 19.00 uur De meditatie op de middag wordt gehouden door Ds. P.A. Verbaan.
Meer activiteiten & acties >>
Vorming en ToerustingVeluweFM
Mission Possible

Wat staat er op de agenda