Lees voor
Zoek
Home > Algemeen > Door Klanken Verbonden

Kerkomroep

Door Klanken Verbonden

Beste luisteraar,

Wekelijks op vrijdagmorgen van 10.00 tot 11.45 uur wordt via het Venster het programma ‘Door Klanken Verbonden’ uitgezonden, dat gepresenteerd wordt door de heer Verheij. Eens per 14 dagen houdt Ds. J Kommers een meditatie zo rond 10.20 uur.

We weten dat we hier veel mensen een plezier mee doen en tot ver over onze grenzen wordt er geluisterd en gereageerd. U begrijpt ,omdat het een verzoekprogramma is, dat de presentator voor een groot deel afhankelijk is van het indienen van verzoekjes door de luisteraars.

Dus daar zien we iedere week weer naar uit. Wat is er nu leuker om voor een familielid of een vriendin eens een groet met een lied over te brengen. Geld kost het niet en een postzegel is niet nodig.

De verzoeken dienen uiterlijk dinsdag voor 20.00 uur binnen te zijn voor het programma van de aankomende vrijdag. Dit kan door op contact te drukken, zodat u dan uw aanmelding via de website kunt doen. Ook mag het per E-mail (cwmverhey@solcon.nl).

Voor de mensen onder de luisteraars, die niet zo vlot met een PC om kunnen gaan, blijft de telefoon (0341-552053 of 06-13157346) of de brievenbus (Weegakker 26 -3851 MC Ermelo) gewoon de mogelijkheid om een verzoekje in te dienen.
De opnames kunt u op elk gewenst moment terug luisteren via het DKV-Venster.

Wij wensen u allemaal veel luistergenoegen toe en ik zou zeggen bij leven en welzijn tot horens.

Rinus Verheij
Website ontwikkeling: Exitus ICT