Welkom in de Westerkerk

Als Westerkerk willen we, samenlevend vanuit Gods Woord, mensen bekend maken met Jezus, opdat ze voor Hem kiezen!

We zijn een open en actieve gemeente, die past binnen de breedte van de Protestante Kerk, met een evangelische inslag.

toon kalender
<januari 2023>
zomadiwodovrza

Klik op de dienst om deze te beluisteren.
zo 22 jan
zo 29 jan
zo 5 feb

Adresgegevens Westerkerk

Oude Nijkerkerweg 4
3853 JS Ermelo

Plan uw route

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.

Leerhuis Ermelo: De Oosters-Orthodoxe Kerk

Actueler kan het haast niet: nu kennismaken met de Oosters-Orthodoxe kerk – de kerk van Rusland én van Oekraïne.

Ds. Cor Harryvan woonde en werkte in Kyiv, hij weet waar hij over praat en wil dat met ons delen.

De Hoeve / Oude Kerk

Seniorenmiddag

Hartelijk welkom op de eerste seniorenmiddag van het jaar 2023.

Zoals we al verklapt hebben beginnen we dit jaar met een gezellige warme maaltijd.
U bent welkom vanaf 12 uur. De koffie staat dan voor u klaar. Rond half een hopen we te kunnen beginnen met de maaltijd.
We vinden het erg leuk om weer veel mensen te ontvangen. Ook als u nog nooit geweest bent, bent u hartelijk welkom!

Vanaf nu kunt u zich opgeven voor deze maaltijd. Er is geen toegangsprijs. Wel staat er een potje voor een vrijwillige bijdrage. Dit is geen verplichting!

U kunt zich op twee manieren opgeven. Allereerst per mail. Dit kan op het volgende mailadres: h.l.troost-laban@kpnmail.nl.
De tweede mogelijkheid is dat u even belt naar Petra. Haar mobiele nummer is: 06 44825359.
U kunt zich opgeven tot en met zondag 29 januari.

Wij hebben er nu al zin in!

Met hartelijke groet van de voorbereidingscommissie,
Petra, Joke, Nel en Henke

Leerhuis Ermelo: Morgengesprek – over onze doop

We gaan weer in gesprek met één van de Ermelose predikanten – nu met ds. Jan-Willem Leurgans.
Wat weet u van uw doop? Heeft u nog een foto? Uw doopjurk misschien?
Belangrijker: wat is de waarde, de betekenis van onze/uw doop? Genoeg om over te praten...

Geeft u zich even op? (www.leerhuisermelo.nl)

Immanuelkerk