Welkom in de kerk

Welkom in het Kerkelijk Centrum te Ermelo!

Wij zijn een gemeenschap van gelovigen,
door Jezus Christus geroepen en met Hem verbonden.
Met hart en handen willen we zijn volgelingen zijn
en dat ook uitstralen naar anderen toe.

toon kalender
<juli 2020>
zomadiwodovrza

Klik op de dienst om deze te beluisteren.
zo 12 jul
zo 19 jul
zo 26 jul

Adresgegevens Kerkelijk Centrum

Jeugdkant 16
3851 LE Ermelo

Plan uw route

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.
Maak uw keuze

Aanmelden Vakantie Bijbel Week

Om de Vakantie Bijbel Week in 2020 te laten doorgaan nemen we uiteraard ook maatregelen i.v.m. Corona. De belangrijkste is dat we de groepen hebben verdeeld over 4 locaties en dat je de kinderen vooraf moet aanmelden.

Meld je kind(eren) aan via www.vakantiebijbelweekermelo.nl

Maak eerst een login, voeg dan je kind(eren) toe en eventueel kan je je ook aanmelden als vrijwilliger. Met de login kan je later alles nog wijzigen, dus bewaar het mailtje goed!
Zo snel mogelijk
Via de website

Vakantie Bijbel Week 2020

Om de Vakantie Bijbel Week in 2020 te laten doorgaan nemen we uiteraard ook maatregelen i.v.m. Corona. De belangrijkste is dat we de groepen hebben verdeeld over 4 locaties  en dat je de kinderen vooraf moet aanmelden.

24 tot en met 27 augustus
Verschillende kerken