Home > Westerkerk > Online kerkdiensten

Online kerkdiensten

Sinds 15 maart 2020 hebben we te maken met andere vormen van het vieren van de dienst: online vieringen met een beperkt aantal bezoekers. Voor de maatregelen volgen we de routekaart van het CIO. Momenteel zijn er 80 bezoekers welkom.

We houden wekelijks om 09:30 uur een viering vanuit de Westerkerk, met daarin ruimte voor gezamenlijke gebeden en een korte overdenking. Tussendoor enkele liederen. Misschien wel live door het muziekteam gespeeld of anders via een bestaand liedfragment. We ontsteken licht aan de Paaskaars als teken van onze verbondenheid in Christus. Zo zijn we weliswaar niet lijfelijk bij elkaar, maar geestelijk wel met elkaar verbonden! En zo hopen we toch daadwerkelijk samen iets te kunnen beleven en te vieren!

Tijdens de viering zal er de mogelijkheid zijn om via sms of Whats-app voorbedepunten aan te dragen, zodat we enkele punten daarvan ook daadwerkelijk samen in gebed bij onze Heer kunnen brengen.

Om een dienst te bezoeken is inschrijven verplicht.

U kunt kiezen tussen een stream via de kerkomroep of via ons eigen YouTube-kanaal.

Voor de collecte zie de algemene collectepagina.

Kindernevendienst via Zoom
Af en toe is er kindernevendienst via Zoom. Wanneer staat in de activiteitenkalender vermeld.
In deze zoom meeting kunnen we elkaar zien, met elkaar kletsen, bidden, en van een verhaal en liedjes genieten. Het is na de kerkdienst van 11.15 uur tot 11.45 uur, zodat jonge kinderen door ouders geholpen kunnen worden om deel te nemen. We vinden het heel leuk om jullie dan weer te zien, dus zet je camera aan maar je microfoon nog even uit.

Overzicht online diensten
Zie onderstaand overzicht of kerkdiensten.westerkerk-ermelo.nl.

Eerdere online diensten
Alle online diensten zijn beschikbaar op het YouTube-kanaal 'Westerkerk Ermelo' of via de kalender op onze homepage.