Home > Westerkerk > Zondag aan de orde

19 september 2021

Zondag aan de orde

Startzondag 19 september
Zondag 19 september is de startzondag. Deze vieren we dit jaar opnieuw in de Wijngaard in Telgt. Heerlijk in de open lucht, onder een open hemel.
Qua thema sluiten we aan bij het landelijke thema van de Protestantse Kerk: ‘Van U is de toekomst’. Vol vertrouwen willen we ook als Westerkerk de toekomst tegemoet gaan. Dat kan het beste in afhankelijkheid van onze Heer.
Nu we weer wat meer kunnen, zijn er ook genoeg zaken waar we samen mee aan de slag kunnen in het komende seizoen. Binnen de gemeente en naar buitend tredend! Nu bijv. de vergunningen voor de nieuwbouw binnen zijn, kunnen we weer volgende stappen gaan zetten. Maar ook op andere terreinen kunnen we samen verder bouwen. Tijdens de dienst willen de bede ‘Uw Koninkrijk kome’ vanuit het Onze Vader centraal stellen.
We lezen Matteüs 6:7-18. Vier je mee?!

Klik hier voor meer informatie over de startzondag.

Kerkdienst bezoeken
Er zijn momenteel maximaal 80 bezoekers toegestaan. U kunt zich via het formulier aanmelden. Het aantal beschikbare plaatsen vindt u in dit overzicht.

Kerkdienst online
De dienst is via de website of YouTube te volgen. Zie het overzicht voor de links.

Collecte
U kunt via de collectepagina op deze site uw gaven geven. In de uitzending zal er een QR-code getoond worden die u kunt scannen met uw telefoon of tablet. Deze QR-code leidt u naar de collectepagina. Er zijn zoals gebruikelijk drie collectes: voor de diaconie, de kerk en de zending.

Basiscatechisatie
Er is geen basiscatechisatie.

Zegen en gebed
In deze onzekere tijden is er vaak meer behoefte aan zegen en gebed. Nu dat niet meer tijdens de kerkdienst mogelijk is kan je nog wel om persoonlijke voorbede vragen bij het team van Gebed en zegen. Dat kan via deze link
Klik daar op de relevante link: contact team Gebed en zegen.
Je kan dan ook aangeven of je graag telefonisch contact zou willen hebben.

Kerkauto
Voor vervoer naar de kerk kunt u contact opnemen met Piet van Diest, zie de relevante links op deze pagina.