Home > Kerkelijk Centrum > Nieuws

Vrijdag 25 juni 2021

Kerkdiensten vanaf Juli 2021

Beste gemeenteleden,

Inmiddels verwelkomen we steeds meer mensen in de diensten. Elke zondag zijn er 100 gemeenteleden van harte welkom. Fijn en goed om elkaar met wat meer mensen te mogen ontmoeten.
In de zomerperiode zal dit aantal op 100 blijven en daarna kijken we wat dan mogelijk is. We willen iedereen wel wijzen op de 1,5 meter onderlinge afstand. Laten we hier met elkaar op blijven letten.
Vanaf zondag 18 juli gaan we alle liederen weer met elkaar zingen en daarom vanaf deze plaats alle zangers bedankt voor het begeleiden in de diensten de afgelopen maanden. Fijn dat het zo geregeld kon worden. De kindernevendienst gaat ook in de zomerperiode gewoon door. Helaas hebben we nu geen goede plek voor de oppas, dat zal nog even moeten wachten tot na de zomer.
Aanmelden voor de diensten moet nog steeds. Via het reserveringssysteem gaat dit makkelijk. Hieronder staat de link en ook is het formulier te vinden op de website van de Hervormde Gemeente. (onder reserveren kerkdiensten). U mag ook bellen met Annet Kuyt (563095). Tussen 24 juli en 14 augustus 2021 kunt u bellen met Greet Bikker (551186).

>> Aanmelden bezoek kerkdienst

Zoek nieuws