Vooraankondiging actie Kerkbalans 2021

Dit jaar vragen wij uw speciale aandacht voor het feit dat we momenteel 2 predikantsvacatures hebben welke door het begrote tekort niet mogen worden ingevuld.

Home > Nieuwe Kerk Noord > Bezoeken kerkdiensten

Bezoeken kerkdiensten

Vanwege de nieuwe corona-maatregelen m.b.t het bezoeken van kerkdiensten kunt u zich helaas tijdelijk niet via het bestaande reserveringssysteem aanmelden. Per keer mogen nog maar maximaal 30 mensen een kerkdienst bezoeken. U kunt zich voor de diensten opgeven door een mail te sturen naar reserveren.nk@hervormd-ermelo.nl.

Geef in de mail aan met hoeveel gezinsleden u wilt komen en uw telefoonnummer. U hoeft zich maar 1x aan te melden en niet wekelijks. Uw naam wordt op een lijst gezet en vervolgens wordt per zondag gekeken wie en waar voor een bepaalde dienst wordt uitgenodigd. U kunt zowel voor een morgen- als voor een avonddienst worden uitgenodigd. Uiterlijk op de zaterdagmorgen ontvangt u hierover bericht. Heeft u geen bericht van ons ontvangen, dan was er die zondag helaas geen plek, maar bent u mogelijk de volgende zondag wel aan de beurt.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.