Home > Nieuwe Kerk Noord > Zondagsschool online

Zondagsschool

Welkom op de digitale zondagsschool

Nu de zondagsschool tijdelijk niet doorgaat kunt u uiteraard gebruik (blijven) maken van Vertel het maar Thuis! U heeft iedere zondag gratis toegang tot bijbelverhalen, verwerkingen (kleur- en knutselwerkjes, puzzels etc.), kindermoment, meezingliedjes en kleurplaten. U kunt hiervoor een gratis account aanmaken op https://vertelhetmaar.nl/vertel-het-maar-thuis/thuis-registratie/.

Zondag 07 februari Aren plukken op de sabbat
Zondag 14 februari Ik ben het water dat leven geeft
Zondag 21 februari Ik ben het brood dat leven geeft
Zondag 28 februari Ik ben het licht voor de wereld

Vanaf zondag 14 februari start het Paasproject 'Jezus gaat ons voor'.
Centraal in het Paasproject staan de ‘Ik ben’ uitspraken van Jezus.

Preekschrijkaarten
De HGJB heeft nieuwe preekschrijfkaarten gemaakt. Met de preekschrijfkaarten betrekt u de kinderen actiever bij de eredienst en laat u hen ontdekken wat leven met God en het volgen van Jezus inhoudt. Het is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar.
U kunt hier de losse preekschrijfkaarten downloaden.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.