Home > Nieuwe Kerk > Vrijwillige hulpdienst

Wat doen wij

Vrijwillige hulpdienst

Vrijwillige hulpdienst zoeken u/jou!
Als vrijwillige hulpdienst van de Nieuwe Kerk en Kapel Staverden, zijn wij op zoek naar mensen die tijd over hebben om wat voor een ander gemeentelid te betekenen, in praktische vorm. Denk aan een keer de tuin voor iemand winterklaar maken, een boodschap doen, koken of een keer heen en weer rijden naar bijvoorbeeld het ziekenhuis.
Wij hebben een grote gemeente, maar weinig vrijwilligers. Dus heeft u/heb jij altijd al wat voor een ander willen doen, maar wilt u niet aan vaste tijden/dingen zitten? Word vrijwilliger!

Hoe werkt het?
U/jij geeft zich op als vrijwilliger, en geeft aan wat u zou kunnen doen en wanneer u tijd heeft. Als wij een hulpvraag krijgen, bellen we u/jou op met de vraag of u bijvoorbeeld iemand naar het ziekenhuis wilt rijden. Kunt u niet op dat moment? Geen probleem! Kunt u wel? Heel fijn! Dan helpt u iemand, die dat op dat moment nodig heeft!

Hartelijke groet,
Hannie van Asselt, Berthilde van den Berg,
Gert Jan van den Hul, Henk Boeve en
Marjolein Prins

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.