Home > Westerkerk > Activiteiten

23 tot en met 26 augustus
Verschillende kerken

Vakantie Bijbel Week 2021

Van 23 tot 26 augustus is de Vakantie Bijbel Week 2021. Het thema is ‘Hallo, contact?!’.
Je kan je kind(eren) weer aanmelden net als vorig jaar via de website. Iedereen die vorig jaar heeft meegedaan heeft een mail gehad (kijk ook bij mapje ongewenst) met een link voor inloggen.
Vorig jaar niet meegedaan? Meld je aan via de site als ouder en geef je kind(eren) op via vakantiebijbelweekermelo.nl
Wil je helpen als vrijwilliger? Geef het door via de site, alvast super bedankt voor de hulp!

Programma VBW
Vrijwilligers VBW
Aanmelden VBW

Maak eerst een login, voeg dan je kind(eren) toe en eventueel kan je je ook aanmelden als vrijwilliger. Met de login kan je later alles nog wijzigen, dus bewaar het mailtje goed!

23 tot en met 26 augustus
Verschillende kerken

Informatieavond vacatures

Eind dit jaar ontstaan er diverse vacatures in de kerkenraad. Iedere twee jaar is het weer een uitdaging om alle vacatures ingevuld te krijgen. Maar het is ook een kans: nieuwe kerkenraadsleden of medewerkers brengen vaak een nieuw geluid en een frisse blik. Een goede doorstroming in de kerkenraad is van belang voor de hele gemeente.

Een overzicht van de vacatures vindt u elders op de website.

De kerkenraad wil graag ook dit jaar weer een informatieavond te houden over de vacatures. Tijdens deze avond kunnen we u informatie geven over het kerken(raads)werk in het algemeen en de specifieke ambten en functies in het bijzonder. Ook kunt u vragen stellen en verder kijken dan alleen de ene vacature waar u misschien voor gevraagd zou worden. Ook andere vacatures dan de vacatures in de kerkenraad (zoals bijvoorbeeld het jeugdwerk) komen aan bod.

Deze avond is daarom niet uitsluitend bedoeld voor het polsen van de belangstelling om een vacature in te vullen, maar ook om u te informeren over het kerkenraadswerk. Ook als u (bijna) zeker weet dat u geen functie wil vervullen, heten we u van harte welkom.

We hebben een uitnodiging verstuurd naar gemeenteleden die genoemd zijn naar aanleiding van een oproep om namen in te dienen. Daarnaast geldt de uitnodiging voor iedereen in de gemeente: u bent van harte welkom! We zullen u tijdens deze avond niet voor het blok zetten om ja te zeggen voor een ambt of functie. Maar als na afloop van de avond uw belangstelling gewekt is, horen we dat natuurlijk graag.

De avond is uiteraard in de Westerkerk; aanvang om 20.00 uur.

Westerkerk

Cursus Luisterend bidden 1

Klik hier om de folder te downloaden.

Kerkelijk Centrum

Dinsdagmiddagkring

Op de eerste dinsdag van de maand oktober, 5 oktober, hopen we ook weer te starten met de dinsdagmiddagkring. Van 14.30 – 16.00 uur nemen de tijd om elkaar te ontmoeten en samen aan de slag te gaan met een Bijbelboek. Meestal doen we dat aan de hand van een bijbelstudieboekje. Er is altijd ruimte voor nieuwe deelnemers. Dus wil je meedoen? Geef dat dan even door aan ds. André Priem.

Voor meer informatie klik hier.
Westerkerk