Home > Zendingskerk > Nieuws

Hier een linkje naar het Concert gehouden op zaterdagmiddag 6 november 2021

17 november 2021

'Contact' 2021 nr. 8

12 november 2021  |  Er is een achtste nummer van het verenigingsblad "Contact" jaargang 2021
Lees en je bent op de hoogte van het laatste nieuws vanuit de Zendingskerk.

12 november 2021

Musical "Circus Mens" uitgesteld

30 oktober 2021  |  Lieve vrienden,

We maken ons zorgen over de oplopende coronacijfers en de te verwachten maatregelen. Als we anderhalve meter afstand moeten houden of als we een mondkapje moeten dragen of als we niet meer mogen zingen in de kerk, kunnen wij niet repeteren!
Durven en mogen de mensen, ons publiek, te komen? Is er een volle kerk in februari, om naar onze uitvoeringen te kijken?

Daarom hebben Gerda, Cor en ik besloten deze zorgen vanavond met de spelgroep te bespreken. Willen we zo doorgaan met repeteren? Want als we moeten stoppen, kunnen we dat het beste nu doen! Voordat iedereen zijn teksten begint te leren. In de groep was er instemming, herkenning, maar ook verbazing en een gezamenlijk zoeken naar een uitweg.

Helaas, maar er is besloten dat we het musical seizoen nu stoppen. Vanavond hebben we nog een zang repetitie gehad. Roel heeft opnames gemaakt en maakt daar oefencd’s van voor ons allen.

Maar dit was dus de laatste repetitie van dit schooljaar! Dus er zijn geen musical uitvoeringen in februari 2022!
We hebben afgesproken volgend schooljaar, september 2022, opnieuw te beginnen. Met spijt in mijn hart is dit besluit genomen. Ik hoop dat jullie begrip kunnen hebben voor deze zo moeilijke beslissing.

Lieve groet, ook namens Cor en Gerda, Gertia.

30 oktober 2021