Lees voor
Zoek
Home > Zendingskerk > Activiteiten

Activiteiten


25
NOV
zaterdag 25 november, 16.00 uur
Zendingskerk

Concert Oekraïense musici

Zaterdag 25 november a.s. vindt in de Zendingskerk een bijzonder concert plaats van twee Oekraïense musici. Mykola Poplavski (zang) en Okasana Ivashchenko (piano) brengen een grote variatie van muziek ten gehore, waaronder Oekraïense volksmuziek. Het concert wordt georganiseerd door de Open Kerk-commissie van de Zendingskerk.

Oksana Ivashchenko
Oksana Ivashchenko speelt al vanaf haar vijfde jaar piano. Ze volgde haar opleiding tot concertpianiste aan het Tchaikovski-conservatorium in Kiev en studeerde cum laude af.
In 1996 is zij naar Nederland verhuisd. Zij treedt regelmatig in veel landen op, zoals Zwitserland, Italië, de Verenigde Staten en China. In Nederland had zij een eigen theatershow en was te zien in diverse tv-programma’s.

Mykola Poplavski
De 18-jarige tenor Mykola Poplavski begon met zijn muzieklessen toen hij zes jaar oud was. Hij volgde een muziekopleiding aan het muziekcollege in zijn geboortestad Zhytomyr (Noord Oekraïne). Hij nam deel aan verschillende zangconcoursen en festivals en won hoge prijzen zoals de eerste prijs op het Internationale concours te Londen. Toen de oorlog begon kwam Mykola met zijn zus en moeder naar Nederland. Mykola studeert nu klassieke zang bij Selma Harkink aan het conservatorium van Amsterdam.

Het exacte programma wordt nog ingevuld, maar is gevarieerd en van hoog niveau. Het concert vindt plaats in de Zendingskerk in Ermelo en begint om 16.00 uur (toegang vanaf 15.30 uur). Het optreden duurt 45 – 60 minuten en is gratis toegankelijk.
Na het concert is er een collecte voor hulp aan Oekraïne, te besteden door Oksana.
Deel op Deel op

Details

zaterdag 25 november, 16.00 uur
Zendingskerk

Zoek activiteit

Van
Tot
Zoek

Activiteiten

10
DEC

Kerstgroetenactie

Zondag 10 december a.s. verzorgt de taakgroep diaconie de jaarlijkse Kerstgroetenactie voor gevangen mensenrechtenverdedigers wereldwijd. Na de dienst kunt u uw naam op de daarvoor bestemde kaarten zetten.
zondag 10 december 2023, 10.00 uur
Zendingskerk
Meer informatie

minder
16
DEC

Christmas carols door EigenWijs

Op zaterdag 16 december a.s. brengt Ermeloos dameskoor EigenWijs, onder leiding van Harald Groen, Christmas carols ten gehore. Het concert vindt plaats in de Zendingskerk en begint om 16.00 uur.
Diverse kerstliederen komen aan bod. Van ‘Ding dong merrily on high’ en ‘Joy to The World’, tot ‘Er is een kindeke geboren op aard’ en ‘Stille Nacht’. Bij sommige liederen is er samenzang, dus u kunt actief deelnemen aan het concert.
Het concert is gratis toegankelijk. De kerk is open vanaf 15.30 uur.
zaterdag 16 december 2023, 16.00 uur
Zendingskerk
Meer informatie

meer
Website ontwikkeling: Exitus ICT