Lees voor
Zoek
Home > Zendingskerk > Activiteiten

Activiteiten


20
AUG
14.00 uur
Zendingskerk

Foto expositie op zaterdagmiddag

 
Leden van fotoclub “Inspiration” uit Ermelo exposeren eigen werk, te zien op vijf achtereenvolgende zaterdagmiddagen, van 23 juli t/m 20 augustus in de Zendingskerk.
De Zendingskerk is dan geopend van 14.00 uur tot 16.30 uur.
Ermelo en omgeving vormen een belangrijke inspiratiebron. Motieven te over in de afwisseling van uitgestrekte bossen en heidevelden. Maar ook in het cultuurlandschap met zijn oeroude boerenhoeven. Verder westelijk het overgangsgebied naar de Randmeren, die zelf een geheel eigen karakter hebben met strand, water en weidse luchten. En tenslotte zijn in het dorp Ermelo zelf - voor wie er oog voor heeft - oneindig veel interessante objecten te ontdekken en vast te leggen.
Fotoclub “Inspiration” bestaat sinds 2012 en heeft acht leden. Maandelijks komt men samen om elkaars werk te beoordelen en ideeën uit te wisselen zoals interessante locaties, verrassende objecten en ongewone composities. Ook de nachten en de schemering zijn een favoriet thema. Kortom, men streeft naar echte fotografie, meer dan louter traditionele plaatjes. Nieuwe leden zijn welkom. Jaarlijks wordt in De Baanveger een overzichtstentoonstelling gehouden.

Namens de Open Kerk Commissie
Wilbert de KruiffDeel op Deel op

Details

14.00 uur
Zendingskerk

Zoek activiteit

Van
Tot
Zoek

Activiteiten

10
DEC

Kerstgroetenactie

Zondag 10 december a.s. verzorgt de taakgroep diaconie de jaarlijkse Kerstgroetenactie voor gevangen mensenrechtenverdedigers wereldwijd. Na de dienst kunt u uw naam op de daarvoor bestemde kaarten zetten.
zondag 10 december 2023, 10.00 uur
Zendingskerk
Meer informatie

minder
16
DEC

Christmas carols door EigenWijs

Op zaterdag 16 december a.s. brengt Ermeloos dameskoor EigenWijs, onder leiding van Harald Groen, Christmas carols ten gehore. Het concert vindt plaats in de Zendingskerk en begint om 16.00 uur.
Diverse kerstliederen komen aan bod. Van ‘Ding dong merrily on high’ en ‘Joy to The World’, tot ‘Er is een kindeke geboren op aard’ en ‘Stille Nacht’. Bij sommige liederen is er samenzang, dus u kunt actief deelnemen aan het concert.
Het concert is gratis toegankelijk. De kerk is open vanaf 15.30 uur.
zaterdag 16 december 2023, 16.00 uur
Zendingskerk
Meer informatie

meer
Website ontwikkeling: Exitus ICT