Home > Zendingskerk > Activiteiten

Donderdag 15 februari a.s. van 10 - 12 uur

Kerkcafé, donderdag 15 februari a.s. van 10.00 – 12.00 uur

Op deze datum is er weer Kerkcafé in de consistorie van de Zendingskerk. Iedereen is van harte welkom; we zitten gezellig bij elkaar aan tafels. U hoeft zich niet aan te melden. De koffie staat voor u klaar!

Donderdag 15 februari a.s. van 10 - 12 uur

MRT

Filmavond: Jagten

Op maandag 11 maart is er weer een filmavond in de Zendingskerk. In het kader van het bekijken en bespreken we de film 'Jagten'. We beginnen om 19.30 uur, de toegang is 5 euro, locatie: Zendingskerk.
Jagten is een beklemmende film van regisseur Thomas Vinterberg (Festen). Met Mads Mikkelsen als kleuterleider, die ten onrechte wordt beschuldigd van misbruik. Wanneer leuterleider Lucas door de 5-jarige Klara ten onrechte wordt beschuldigd van misbruik, verandert zijn leven van het ene op het andere moment in een nachtmerrie.

Het nieuws verspreidt zich snel en de inwoners van het dorp beginnen zich tegen hem te keren. De eens zo hechte lokale gemeenschap valt uit elkaar, terwijl Lucas tot doelwit is verklaard.
Op indringende wijze zet deze film ons aan het denken over waarheid en leugens, over reputatie en massahysterie, over hoe een leven kapot gemaakt kan worden.
Geen makkelijke film, wel een onvergetelijke kijkervaring, die zeker tot verder praten aanleiding geeft.
Eenieder is van harte welkom!
Maandag 11 maart 2024, 19.30 uur

MRT

Kerkcafé, donderdag 21 maart a.s. van 10.00 – 12.00 uur

Op deze datum is er weer Kerkcafé in de consistorie van de Zendingskerk. Iedereen is van harte welkom; we zitten gezellig bij elkaar aan tafels. U hoeft zich niet aan te melden. De koffie staat voor u klaar!

Donderdag 21 maart a.s. van 10 - 12 uur

Kerkcafé, donderdag 18 april a.s. van 10.00 – 12.00 uur