Home > Zendingskerk > Kerkdiensten

Wat doen wij?

Kerkdiensten

Elke zondag om 10.00 uur wordt er een kerkdienst gehouden in de Zendingskerk aan de Harderwijkerweg 10.

U kunt zich aanmelden (per mail) op de maandag, dinsdag of woensdag voorafgaande aan de zondag waarop u aanwezig wilt zijn.
Zonder tegenbericht, uiterlijk vrijdag, bent u geplaatst.

Wij vragen u om de datum van de kerkdienst in te vullen waarom het gaat.
Dit met het oog op onze planning en op onverhoopt noodzakelijk corona contactonderzoek. En met hoeveel personen u komt.

De datum van de komende zondag invullen: ___________________
Aanwezig met: ______  personen/persoon

NB 1 Aanmelding op deze manier graag alleen voor de eerstvolgende kerkdienst, dus geen weken vooruit. Wij hanteren geen reserveringssysteem!

NB 2 Aanmelden altijd via: kerkdiensten@zendingskerk.nl

Het mondkapje is niet meer verplicht tenzij u te dicht bij anderen gaat staan. Omdat wij geen vaccinatiebewijs vragen bij het binnenkomen, houden wij In de kerkzaal tot september 2021 nog de anderhalve meter afstand aan, dat zijn 3 stoelen tussenruimte. Wilt u daar zelf ook op letten?
Vermoedelijk komen dan weer nieuwe maatregelen van de RIVM/PKN.

Over de kerkdiensten
In onze eredienst willen wij elkaar ontmoeten rond het verhaal van de Levende. Het mag er dan ook levendig aan toe gaan.Daarbij zoeken wij in woord, gebed, stilte en muziek de goede toon. Wij betrekken zoveel mogelijk gemeenteleden (jong en oud) bij vormgeving, inhoud en uitvoering van de vieringen. Het is immers de gemeente die viert. Een inhoudelijk goede preek, mooie muziek, samen zingen en de ontmoeting met elkaar zijn voor ons belangrijke zaken.
We hechten aan tradities, maar we willen niet star vasthouden aan overgeleverde vormen. Integendeel, wij blijven zoeken naar vormen die toen en nu met elkaar verbinden. Wij streven naar herkenning en inspiratie voor ons leven voor alledag en het samenleven in compassie met anderen.

Online kerkdiensten
De vieringen, ook op bijzondere feestdagen worden uitgezonden diensten zijn ook terug te kijken op YouTube. Op deze wijze kunt u, indien u niet kunt deelnemen aan de viering in de kerk, toch (digitaal) deelnemen aan de vieringen.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.