Lees voor
Zoek
Home > Zendingskerk > Nieuws

Zondag 19 maart 2023

Kinderen in de kerk!

Sinds enige tijd is er geen kindernevendienst meer in de Zendingskerk. Toch komen zo af en toe kinderen mee naar de kerkdienst. Voor zover ze nog de basisschoolleeftijd hebben, hangen er voor hen sinds kort tasjes in de voorhal, voor tijdens de kerkdienst.
In de tasjes zitten een klembord, een etui met stiften en kleurpotloden met een puntenslijper, een boekje en een muziekinstrumentje. Met dat instrument kunnen de kinderen meedoen tijdens het zingen van de liederen. Nieuwe kleurplaten liggen op de statafel in de voorhal, naast de te ondertekenen bloemenkaart.
De gastvrouw/-heer die bij de deur staat wil de kinderen een tasje overhandigen en hen wijzen op de kleurplaten die op de tafel liggen. Bij het naar huis gaan de tasjes graag weer terug hangen onder het kastje van de liedboeken. Uiteraard mogen de kinderen de kleurplaten of vouwwerkjes mee naar huis nemen. Probeert u ze te stimuleren om de muziekinstrumenten te gebruiken?
Heleen Bakker en Margot Sants-Kottman hebben de tasjes samengesteld. Mocht u nog een suggestie hebben, heel graag! U weet vast wel een van hen te bereiken en anders kunt u via de scriba uw ideeën doorgeven.


Deel op Deel op

Zoek nieuws

Van
Tot
Zoek

Laatste nieuws

Zendingskerk

Pinksterfeest op 't Weitje 2023

30 mei 2023  |  Op eerste Pinksterdag was er een zonnige en feestelijke bijeenkomst op 't Weitje.
Hier is een beeldimpressie van de bijeenkomst.30 mei 2023

minder
Zendingskerk

Contact 3 - 2023

26 mei 2023  |  Er is een nieuw nummer van het verenigingsblad "Contact" jaargang 2023.
Lees en je bent op de hoogte van het laatste nieuws vanuit de Zendingskerk.


26 mei 2023

meer
Zendingskerk

Veertien kruiswegstaties

07 april 2023  |  Indrukwekkende expositie!