Lees voor
Zoek
Home > Diaconie > Contact > Financiële ondersteuning

Wat kunnen we voor u betekenen?

Financiële ondersteuning

De diaconie heeft de mogelijkheid om bij een financiële tegenvaller een lening of een gift te geven als alle andere mogelijkheden (via instanties) hierin niet kunnen voorzien.

In een persoonlijk gesprek met een diaken wordt er gekeken wat het beste voor u is. Door in gesprek te gaan over soms kleine dingen zoeken we samen naar een oplossing die op korte termijn en liefst ook op langere termijn uitkomst biedt. We gaan allereerst samen na in welke mate andere instanties - waaronder gemeente - nog uitkomst kunnen bieden. Daarna bespreken we de hulpvraag binnen de diaconie en bezien dan wat wij kunnen betekenen.

Als de hulpvraag zeer dringend is of het een groot probleem blijkt te zijn, werken we samen met professionele organisaties. Ook zijn er goede contacten met vrijwilligersorganisaties. Op deze manier worden krachten gebundeld en kunnen we u in veel gevallen passend van dienst zijn. 
De mate waarin hulp geboden wordt hangt af van uw persoonlijke situatie.

U hoeft niet bang te zijn dat uw verhaal op straat komt te liggen. Tijdens de bevestiging van een diaken heeft deze een belofte van geheimhouding afgelegd. Privacy is gewaarborgd.

U kunt altijd met een diaken contact opnemen of uw verzoek via het onderstaande contactformulier kenbaar maken. Wij nemen dan contact met u op.

Uw verzoek mag ook via een ouderling, predikant of andere instantie aan de diaconie gericht worden.


Naam
Telefoon
E-mail
Vraag of opmerking
Versturen

Contactinformatie

John Dolstra

Contactgegevens
Telefoon: 06 - 22387724
E-mail:     penningmeester.diaconie@hervormd-ermelo.nl

Website ontwikkeling: Exitus ICT