Home > Westerkerk > Nieuws

Donderdag 21 oktober 2021

Resultaten vorige poll

In de laatste poll hebben we u enkele vragen gesteld over de aanpassing van de coronamaatregelen. De uitkomst is dat de gemeente in meerderheid achter de gemaakte keuzes staat.

Vraag 1 is 70 keer ingevuld; de vragen 2 en 3 zijn 63 keer ingevuld.

In de eerste vraag vroegen we naar de versoepelingen en de keuze om 170 bezoekers toe te laten. 59% vindt dit een goede keuze; 27% wil graag weer naar 400 stoelen.

De tweede vraag ging over het inschrijfformulier. 88% vindt dit goed (56% prima, 32% vindt het lastig maar begrijpelijk.) Slechts 13% vindt het onnodig.

In de derde vraag vroegen we u naar de keuze om geen QR-code te vragen. 87% staat achter deze keuze. 25% zou thuisgebleven zijn als er wel naar gevraagd werd.

Alle uitkomsten zijn via deze link terug te kijken.

Zoek nieuws