Home > Westerkerk > Nieuws

Donderdag 26 januari 2023

Scipio app

Het afgelopen jaar hebben we als wijk een pilot gehad met de Scipio app. Na evaluatie in de kerkenraad is besloten om door te gaan met de Scipio app. We gaan het gebruik van deze app de komende maanden uitbreiden. Ook zien we graag dat nog meer leden de app gaan gebruiken.

Is van u een e-mailadres bekend in de administratie en maakt u nog geen gebruik van de app? Dan krijgt uw binnenkort een e-mail met daarin een uitnodiging om de app te installeren. Dit is geen spam of phishing; u kunt dit bericht vertrouwen.

Krijgt u geen e-mail? Dan is uw e-mailadres niet bekend in de administratie. Geef uw e-mailadres door via app.wk@hervormd-ermelo.nl en we vragen het kerkelijk bureau dit in de administratie op te nemen. U kunt ook rechtstreeks het kerkelijk bureau (e-mail: kerkelijkbureau@hervormd-ermelo.nl) hiervoor benaderen.

Informatie over de Scipio app vindt u elders op de website.

Zoek nieuws