Home > Westerkerk > Nieuws

Vrijdag 02 juli 2021

Vanuit de kerkenraad

De kerkenraad publiceert regelmatig een stukje tekst over de onderwerpen die besproken zijn in de vergaderingen. Naar aanleiding van de vergaderingen van 20 mei en 17 juni jongstleden staat de informatie op de website. Op deze pagina kunt u ook de eerder verschenen teksten teruglezen.

Zoek nieuws

Round Robin

15 september 2021  |  Creatief het seizoen door
Afgelopen seizoen (december-juni) hebben we met de biblejournaling-groep het creatieve project ‘Round Robin’ gedaan. We begonnen elk met ons eigen lege boek en maakten/schreven daar iets in wat onszelf karakteriseerde. Daarna ging elk boek ‘op reis’ langs de andere deelnemers die daar vervolgens wat moois in maakten. Aan het eind kreeg ieder zijn eigen boek weer terug, boordevol creativiteit en inspirerende teksten. Net een cadeautje! Kijk vooral even de korte video voor het resultaat, zeker de moeite waard. Lijkt het je leuk om dit ook eens te doen? Dat kan. Bij voldoende aanmelding (groepsgrootte max 10 personen) gaan we gewoon opnieuw van start. Voor informatie en/of opgeven, mail marion.verspuij@gmail.com.

15 september 2021

Dinsdagmiddagkring

15 september 2021  |  Op de eerste dinsdag van de maand oktober, 5 oktober, hopen we ook weer te starten met de dinsdagmiddagkring. Van 14.30 – 16.00 uur nemen de tijd om elkaar te ontmoeten en samen aan de slag te gaan met een Bijbelboek. Meestal doen we dat aan de hand van een bijbelstudieboekje. Er is altijd ruimte voor nieuwe deelnemers. Dus wil je meedoen? Geef dat dan even door aan ds. André Priem.

Klik hier voor meer informatie.

15 september 2021

Westerkerk

Kringenwerk: opstarten en of aanmelden

08 september 2021  |  Kringenwerk: opstarten en/of aanmelden

Binnenkort vieren we met elkaar weer de start van een nieuw seizoen. Een nieuw seizoen waarin we elkaar hopelijk weer met regelmaat in levende lijve kunnen ontmoeten. Dat betekent dat de huiskringen / buurtkringen weer kunnen beginnen. Na anderhalf jaar weinig (enkele digitale momenten) of geen ontmoetingen te hebben gehad, zien we er weer naar uit om fysiek samen te kunnen komen.

Wanneer het niet in de huiskamer kan, dan zijn er in het kerkgebouw natuurlijk ook mogelijkheden (dat moeten we dan wel even regelen / reserveren).
Vorig jaar (tijdens de startzondag) hebben enkele nieuwe mensen zich opgegeven. Die zullen we nu ook benaderen...

En ook nu is de er natuurlijk weer gelegenheid om aan te sluiten bij een nieuwe of een bestaande huiskring /buurtkring.
Wellicht is er ook interesse voor een digitale kring (dat heeft ook voordelen, bijv. geen oppas hoeven regelen, het huis niet uithoeven ‘s avonds). Met de opgedane ervaringen in de coronatijd kan dat ook een optie zijn om samen te komen!

Wil je je aansluiten? Geef dat dan even door aan Joke Nijeboer of aan ds. André Priem.

08 september 2021