Home > Westerkerk > Activiteiten

10.00 uur - 15.00 uur
Oude Kerk

Fancy Fair voor Bulgarije

Op zaterdag 29 juni organiseren wij een fancy fair bij de Oude Kerk in Ermelo. De volledige opbrengst van deze fancy fair is bestemd voor de Bulgarije reis! De fancy fair begint om 10:00 en eindigt om 15:00. Komt u/jij ook?

Tijdens de fancy fair zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud! De kinderen kunnen schminken, er is een springkussen en er zijn diverse leuke spelletjes. We spelen het rad van avontuur en ook aan de inwendige mens is gedacht. Er is koffie, thee en limonade. Ook zijn er lekkere broodjes en bakken we oliebollen.

Tweedehands spullen!
Ook verkopen we tweedehandsspullen op deze dag! Wij zijn nog op zoek naar spullen die u niet meer nodig heeft, maar waar iemand anders wellicht wel blij van wordt. Heeft u spullen?

Neem dan contact op met; (foto’s per whats-app mogen ook)
Arie van Buuren (06 54 73 08 45)
Alexander van Schaijk (06 23 34 88 96)

10.00 uur - 15.00 uur
Oude Kerk

Boeldag boekenverkoop

Het Boeldagcomité Ermelo organiseert van dinsdag 13 augustus t/m dinsdag 20 augustus 2024, (met uitzondering van zondag), een grote boekenverkoop, in de Immanuelkerk, gelegen nabij het station aan de Stationsstraat 137 in Ermelo.

Sla zeven dagen lang uw slag!

De opbrengst gaat zoals gewoonlijk naar de deelnemende kerken in Ermelo en andere goede doelen.

De boekenverkoop wordt gehouden op:
  • Dinsdag 13 augustus van 10.00 tot 20.00 uur Braderie
  • Woensdag 14 augustus van 10.00 tot 17.00 uur
  • Donderdag 15 augustus van 10.00 tot 17.00 uur
  • Vrijdag 16 augustus van 10.00 tot 17.00 uur
  • Zaterdag 17 augustus van 10.00 tot 17.00 uur
  • Zondag: 18 augustus gesloten
  • Maandag 19 augustus van 10.00 tot 17.00 uur
  • Dinsdag 20 augustus van 10.00 tot 20.00 uur Braderie

Enorme voorraad
Het gaat om een enorme voorraad boeken in goede staat, die voor kleine prijzen te koop zijn. Het aanbod is erg divers. De genres variëren van (streek)romans met klassiekers tot meer recente boekuitgaven. Ook thrillers maken deel uit van het aanbod. Omdat de voorraad boeken regelmatig wordt aangevuld loont het om gedurende deze week regelmatig even binnen te lopen!

Ook kinder- en jeugdboeken
Bovendien zijn er stripboeken te koop en boeken over reizen, vreemde talen, sport, historie, kunst, koken, muziek, hobby, planten, dieren, theologie tot medische onderwerpen. Ook literatuur en antiquarische boeken maken deel uit van het grote aanbod, net als kinder- en jeugdboeken, gedichtenbundels en LP's.

Voor meer informatie: Boeldagermelo.nl
Of volg ons op Facebook: Boeldag Ermelo
13 t/m 20 augustus
Immanuelkerk

Boeldag boekenverkoop (laatste dag)

Sla zeven dagen lang uw slag!

De boekenverkoop wordt gehouden op:
  • Dinsdag 13 augustus van 10.00 tot 20.00 uur Braderie
  • Woensdag 14 augustus van 10.00 tot 17.00 uur
  • Donderdag 15 augustus van 10.00 tot 17.00 uur
  • Vrijdag 16 augustus van 10.00 tot 17.00 uur
  • Zaterdag 17 augustus van 10.00 tot 17.00 uur
  • Zondag: 18 augustus gesloten
  • Maandag 19 augustus van 10.00 tot 17.00 uur
  • Dinsdag 20 augustus van 10.00 tot 20.00 uur Braderie

Enorme voorraad

Ook kinder- en jeugdboeken

Voor meer informatie: Boeldagermelo.nl
Of volg ons op Facebook: Boeldag Ermelo
13 t/m 20 augustus
Immanuelkerk

Zie de agenda in de Scipio-app voor alle activiteiten

Een compleet en actueel overzicht van activiteiten vindt u in de Scipio-app.
Westerkerk