Home > Westerkerk > Activiteiten

Kerkelijk Centrum

Luisterend bidden (6)

New Wine gemeentecursus Luisterend Bidden

Avondcursus in 6 sessies:
Wat betekent het om meer op Jezus te gaan lijken?
Kunnen we echt Gods stem horen?
Op welke manieren spreekt God dan?
Hoe kunnen we onderscheiden wat van God is en wat van onszelf?

Ervaring deelnemer:
“Het was fijn om met deelnemers uit verschillende kerken eenheid in Christus te ervaren. Het bidden voor elkaar, het luisteren naar en voor elkaar: het heeft mij bemoedigd en versterkt in mijn geloof. Ook heb ik geleerd meer opmerkzaam te zijn op de stem van de Heilige Geest in mijn leven en eerder te gehoorzamen wanneer ik Zijn stem herken / hoor.”

Donderdagavond 19:30-22:00 (om de 2 weken)
Waar: Kerkelijk Centrum, Jeugdkant 16, Ermelo
Data: 24 maart | 7 en 21 april | 5 en 19 mei | 2 juni
Kosten: €35,-

Aanmelden:
Joke Nijeboer
M 06 12031558
E jnijeboerbakker@gmail.com

Kerkelijk Centrum

Vakantiebijbelweek

De vakantiebijbelweek is een week waarin we kinderen willen leren over het geloof in Jezus Christus. Alle basisschool kinderen zijn welkom, ongeacht achtergrond, geloof of naar welke school je kind gaat. In de verhalen en werkjes vertellen we over de bijbel en het evangelie, daarin laten we zien hoe de liefde van Jezus werkt voor kinderen en wat het betekent om te geloven.

Het thema dit jaar is ''Alles andersom''. De kinderen leren Jezus kennen en ontdekken waar Hij vandaan komt, wie Hij is en wat Hij doet. Kinderen ontdekken dat Jezus totaal anders is, dat in Zijn leven ‘Alles andersom’ gaat, maar dat dit bij het reddingsplan van God met mensen hoort.

Kind(eren) kunnen aangemeld worden via de site: vakantiebijbelweekermelo.nl

Tevens is daar ook meer info te vinden en kunnen ouders/verzorgers/opa''s en oma's zich aanmelden om een ochtend te helpen.

15-18 augustus
Drie locaties; zie website