Home > Westerkerk > Activiteiten

Westerkerk, De Vleugel

Seniorenmiddag

Lekkere Lente Lunch!

U wordt uitgenodigd om samen te genieten van een lekkere lentelunch!
Op donderdag 16 mei is het zover.

Alle senioren (jong, ouder en nog iets ouder) zijn weer hartelijk welkom vanaf 12.15 uur in de ons inmiddels zo vertrouwde Vleugel!

Let op: op de vorige seniorenmiddag deelden we mee dat de eerstvolgende datum dinsdag 14 mei zou zijn. Door allerlei omstandigheden hebben we dit moeten veranderen.

De juiste datum is nu: DONDERDAG 16 MEI.

Opgave voor deze lunch is niet nodig. We rekenen er gewoon op dat u komt!

Met groet van de voorbereidingscommissie.

Westerkerk, De Vleugel

Bulgaarse maaltijd

Op vrijdag 14 juni is er een Bulgaarse maaltijd in de Oude Kerk. De opbrengst is voor de jongerenwerkvakantie van de Oude Kerk en Westerkerk.

Kom heerlijk dineren bij een volledig verzorgde maaltijd, georganiseerd door de jongeren van de Bulgarije werkreis!

Vrijdag 14 juni om 18:00 uur in de Oude Kerk

Entree:
Volwassenen: €20
Kinderen: €10

Meld u aan voor 7 juni:
- via de QR-code,
- via invullijsten in de Oude Kerk,
- of via Wilma Knoppersen 06 22 68 30 67

Oude Kerk

Fancy Fair voor Bulgarije

Op zaterdag 29 juni organiseren wij een fancy fair bij de Oude Kerk in Ermelo. De volledige opbrengst van deze fancy fair is bestemd voor de Bulgarije reis! De fancy fair begint om 10:00 en eindigt om 15:00. Komt u/jij ook?

Tijdens de fancy fair zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud! De kinderen kunnen schminken, er is een springkussen en er zijn diverse leuke spelletjes. We spelen het rad van avontuur en ook aan de inwendige mens is gedacht. Er is koffie, thee en limonade. Ook zijn er lekkere broodjes en bakken we oliebollen.

Tweedehands spullen!
Ook verkopen we tweedehandsspullen op deze dag! Wij zijn nog op zoek naar spullen die u niet meer nodig heeft, maar waar iemand anders wellicht wel blij van wordt. Heeft u spullen?

Neem dan contact op met; (foto’s per whats-app mogen ook)
Arie van Buuren (06 54 73 08 45)
Alexander van Schaijk (06 23 34 88 96)
10.00 uur - 15.00 uur
Oude Kerk

Zie de agenda in de Scipio-app voor alle activiteiten

Een compleet en actueel overzicht van activiteiten vindt u in de Scipio-app.
Westerkerk