Welkom in de kerk

De PKN Hervormde gemeente te Ermelo is een unieke gemeente die door de diversiteit aan wijkgemeenten op verschillende manieren in eenheid vorm geeft aan het christelijk geloof.

Wij vinden het belangrijk om aan te geven wat we willen delen. Wie je ook bent, welkom in de kerk!

toon kalender
<mei 2021>
zomadiwodovrza

Klik op de dienst om deze te beluisteren.

MEI

Kampvuuravond voor mannen

Goedenavond,

Wij hopen dat deze email jou in goede gezondheid mag bereiken! Met ons gaat het goed maar we missen zowel jullie, de kampvuuravond, de mooie gesprekken, de gezelligheid, de sprekers maar ook het lekkere eten op de avonden.
Met deze zin opende ik in April 2020 mijn mailtje aan jullie niet wetende dat we elkaar 1 jaar later nog steeds niet hebben kunnen treffen. Maar daar gaan we verandering in brengen. Wij hebben een Corona proof variant opgezet waarbij we jullie in 2 tallen op pad sturen voor een gesprek, een overdenking en vast ook nog wel iets lekkers. Om jullie alvast een beetje op te warmen hebben we een korte promo film gemaakt:

Uitnodiging kva 18 mei

Gezien de afstand die we tot elkaar houden gaan we niet rondom een kampvuur staan, maar maken we in 2-tallen een wandeling. Geen vuur helaas, maar wat niet ontbreekt: Een mooie overdenking en goede zorg voor de inwendige mens :). Heb jij zin in een mooie wandeling, een goed gesprek? Meld je dan aan via onderstaande link:

Inschrijven

Je kunt je solo aanmelden, dan wordt je tijdens de avond "gekoppeld" aan een reisgenoot. Leuk toch? Je mag je ook als tweetal aanmelden. Geef dan het opmerkingenveld aan wie jij nog meer aanmeldt. Dus dan wordt het één aanmelding voor 2 personen. Er zit wel een max. aan het aantal deelnemers gezien de startijden die we hebben icm de route.

De wandeling start tussen 19:30 en 20:15. Wij geven je per mail de starttijd door. Probeer zo strak mogelijk op de doorgeven starttijd te verschijnen bij de start. Dit voorkomt groepsvorming. De exacte startlocatie (rondom het indianenbos/ Oude Arnhemse Karweg) krijg je ook per mail door.

Het programma duurt ongeveer 1,5 uur.

Inschrijven kan t/m 12 mei ivm de planning en de boodschappen.

Vuur en vriendschap

Met als motto "Geef een man een vuurtje en wat te drinken en hij weet wat de bedoeling is" ben je elke derde dinsdagavond van de maand (september t/m juni) welkom voor een avond met een vuurtje, drankje, gezelligheid, vriendschap en inhoud. Een plek om te praten, te luisteren en je verhaal te kunnen doen.

Zie ook de pagina over de kampvuuravonden.
Graag inschrijven
rondom het indianenbos/ Oude Arnhemse Karweg

MEI

Gemeente bijeenkomst

De geplande gemeenteavond van woensdag 19 mei gaat niet door.

Een volgende gelegenheid zal zodra daar iets over bekend raakt hier gepubliceerd worden.
woensdag 19 mei 2021 19:30 uur

Thema avond 18-44 jaar: thema volgt

Sinds enkele jaren is het pastoraat in de gemeente ingedeeld in leeftijdscategorieën zodat het pastoraat aangepast kan worden aan de behoeftes. Bij het pastoraat in de wat oudere doelgroepen, ligt de nadruk wat meer op individuele bezoeken. Wij merken dat daar binnen de 18-44 jaar niet veel behoefte naar is. Er is wel behoefte aan betrokkenheid bij elkaar, ontmoeting en geïnspireerd worden. Dus dat willen we bieden in de volgende vorm.

Komend seizoen staan er 6 avonden gepland met diverse thema's. Deze avond kun je elkaar ontmoeten, elkaar inspireren, elkaar leren kennen. Maar natuurlijk ook zelf geïnspireerd worden door het thema, door elkaar en ook door een spreker die de avond zal leiden. We hebben de 6 avonden in 3 soorten verdeeld; relaties, opvoeding en geloofsverdieping. Wij hopen op deze manier voor eenieder iets te bieden.

Informatie volgt
20:00, inloop vanaf 19:45