Welkom in de kerk

De PKN Hervormde gemeente te Ermelo is een unieke gemeente die door de diversiteit aan wijkgemeenten op verschillende manieren in eenheid vorm geeft aan het christelijk geloof.

Wij vinden het belangrijk om aan te geven wat we willen delen. Wie je ook bent, welkom in de kerk!

toon kalender
<augustus 2021>
zomadiwodovrza

Klik op de dienst om deze te beluisteren.

Vakantie Bijbel Week 2021

Van 23 tot 26 augustus is de Vakantie Bijbel Week 2021. Het thema is ‘Hallo, contact?!’.
Je kan je kind(eren) weer aanmelden net als vorig jaar via de website. Iedereen die vorig jaar heeft meegedaan heeft een mail gehad (kijk ook bij mapje ongewenst) met een link voor inloggen.
Vorig jaar niet meegedaan? Meld je aan via de site als ouder en geef je kind(eren) op via vakantiebijbelweekermelo.nl
Wil je helpen als vrijwilliger? Geef het door via de site, alvast super bedankt voor de hulp!

Aanmelden VBW

Maak eerst een login, voeg dan je kind(eren) toe en eventueel kan je je ook aanmelden als vrijwilliger. Met de login kan je later alles nog wijzigen, dus bewaar het mailtje goed!

Vakantie Bijbel Week 21

Vakantie Bijbel Week 2021