Welkom in de kerk

Hartelijk welkom op de website van de Nieuwe Kerk Noord.
De Nieuwe Kerk Noord is een wijkgemeente van de Hervormde Gemeente Ermelo en rekent zich tot het hervormd-gereformeerde deel van de Protestantse Kerk in Nederland.

toon kalender
<augustus 2021>
zomadiwodovrza

Klik op de dienst om deze te beluisteren.
zo 25 jul
zo 1 aug
zo 8 aug

Adresgegevens Nieuwe Kerk

Horsterweg 40
3851 PJ Ermelo

Plan uw route

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.

Vakantie Bijbel Week 2021

Van 23 tot 26 augustus is de Vakantie Bijbel Week 2021. Het thema is ‘Hallo, contact?!’.
Je kan je kind(eren) weer aanmelden net als vorig jaar via de website. Iedereen die vorig jaar heeft meegedaan heeft een mail gehad (kijk ook bij mapje ongewenst) met een link voor inloggen.
Vorig jaar niet meegedaan? Meld je aan via de site als ouder en geef je kind(eren) op via vakantiebijbelweekermelo.nl
Wil je helpen als vrijwilliger? Geef het door via de site, alvast super bedankt voor de hulp!

Aanmelden VBW

Maak eerst een login, voeg dan je kind(eren) toe en eventueel kan je je ook aanmelden als vrijwilliger. Met de login kan je later alles nog wijzigen, dus bewaar het mailtje goed!

Vakantie Bijbel Week 21

Vakantie Bijbel Week 2021