Lees voor
Zoek
Home > Westerkerk > Bulgarije 2022

Jeugdwerk

Bulgarije 2022

In 2020 waren we van plan om in de herfstvakantie weer met een groep jongeren naar Bulgarije gaan. We hebben deze reis vanwege corona uit moeten stellen en waren van plan om in de herfstvakantie van 2021 te gaan. Ook dat ging vanwege corona niet door.

We zijn dankbaar dat we dit jaar, van 22 oktober tot en met 29 oktober, alsnog naar Bulgarije konden gaan.Volgens planning zijn we naar Slatina gegaan. Daar is vorige maand veel regen gevallen en heeft een flinke modderstroom het dorpje schade aangericht.

De afgelopen 3 jaar hebben we ruim €15.000 opgehaald. We willen de gemeente daar heel hartelijk voor danken!!! Zonder jullie was dat niet gelukt.
Bedankt voor het kopen van oliebollen, paasbrood, heel veel mondkapjes, kaarten van het raam boven de preekstoel, toiletpapier, het inhuren van Sint en Piet, het online aanwezig zijn bij het concert van Matthijn Buwalda, het laten kaften van schoolboeken en alle vele losse giften en collectes!!

Laura, Sarah, Lisa, Annelie, Milan, Felicitie, Maaike, Matthias, Dominic, Kirsten, Aart, Hanneke, Tonny en PatriciaActies
Met diverse acties hebben we een mooi bedrag opgehaald. Voor een volledig overzicht van alle acties zie Relevante links of klik hier.

Gift geven?
Wilt u een gift geven buiten de acties om? Dat kan uiteraard! Klik hier voor meer informatie.
Website ontwikkeling: Exitus ICT